Meer resultaten voor eten in groningen

eten in groningen
 
Eten en drinken bij caf Kult in Groningen.
Reserveren is daarom altijd gewenst. Wil je met een groep komen eten of heb je speciale dieet-wensen mail dan 2 dagen van te voren met de kok: kult@xs4all.nl, wil je vandaag of morgen komen eten bel dan naar Kult 050-3133304 of sms/Whatsapp naar 06-10888311. Kult is er trots op dat ze winnaar is van de duurzaamheidswedstrijd 2010! Al het vlees en veel van de bijproducten zijn biologisch, de vis is van duurzame vangst en is voorzien van een MSC keurmerk. Het servies is tweedehands. De bar-borrelhapjes zoals huisgemaakte biologische gehaktballetjes, olijven, scharrel-worstjes, tortillachips met bliksems hete saus, en de beroemde notenmix blijven tot laat beschikbaar. Niet alleen biobier, biofris, een keur aan biosapjes en goede biowijnen maar ook cocktails met of zonder, absinth, fairtradekoffie verkeerd of een pot thee met koekjes. Bestel maar, wat hebben we nit in Kult?
boekhouding excel
Restaurant Brasserie Groen: Lunch Diner in Groningen.
Restaurant Brasserie Groen is centraal gelegen in de fraaie binnenstad van Groningen. Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand met vier verdiepingen met grote ramen, sfeervolle verlichting en heerlijke zitbanken. Onze keuken is herkenbaar door het gebruik van biologische en streekproducten met invloeden van diverse windstreken. Daarbij worden alle gerechten uitsluitend huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Bij het samenstellen van de menukaart wordt er rekening gehouden met de verschillende seizoenen. Welkom bij groen. Bij Restaurant Brasserie Groen bent u op het goede adres voor een heerlijke lunch diner. Daarbij is ons motto: lekker, eerlijk en gezond eten.
kinderfiets online
Restaurants in Groningen Eet.nu.
Restaurants in Groningen, Groningen. Alle restaurants in Groningen. Lekker uit eten in een restaurant in Groningen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
pret hypothecaire ing
De 5 leukste restaurants van Groningen.
Duits restaurant in het oude ketelhuis van de voormalige gasfabriek, op een terrein dat doet denken aan het Amsterdamse Westergascomplex. Ligt tegen het centrum aan, goed eten en laagdrempelig. Langestraat 66, Groningen 06 5394 4690 Oberland.nl. De Uurwerker De 5 leukste restaurants van Groningen.
tandarts oosterhout nijmegen
10 x budgetvriendelijke restaurants in Groningen. Team Confetti.
En omdat Tom en ik verder geen geldslurpende hobbys hebben en omdat we een neusje hebben voor goed eten met een klein prijsje, kun je ons vaak in de stad vinden met onze neus in een menukaart. Ik ben de beroerdste niet en deel graag de budget juweeltjes die Groningen te bieden heeft.
kosten prefab kelder
Restaurant WEEVA aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen.
Weeva, oftewel: het Woon En Eethuis Voor Allen, werd in 1871 opgericht en was jarenlang een begrip in Groningen en tot ver daarbuiten. Sinds 2011 is Restaurant WEEVA terug van weggeweest en laten wij u in een nostalgische sfeer proeven van de met streekproducten bereide gerechten. U kunt bij ons heerlijk lunchen en dineren, maar ook gewoon gezellig een borrel komen drinken in ons Grand Café. Wist u dat? U bij ons een heerlijke daghap kunt eten voor slechts 10? Wij ook de Groninger poffert op de kaart hebben staan?
casino
Restaurant Filoxenia.
Het restaurant is gelegen in het centrum van Groningen, slechts 350 meter verwijderd van de Grote Markt. Een ideale locatie om na het eten uw avond voort te zetten in het prachtige Groningen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen met een glaasje Ouzo.
Sleutelmaker
Groningen Restaurantgids.nl Uit eten begint hier!
Assen Lelystad Leeuwarden Arnhem Groningen Maastricht. Den Bosch Haarlem Utrecht Zwolle Middelburg Den Haag. Restaurant aanmelden Restaurant vermelding Online adverteren Contact met Restaurantgids.nl Partnerpagina Sitemap. Alliance Gastronomique Jeunes Restaurateurs Relais Restaurants Les Patrons Cuisiniers Châteaux et Résidences Gastronomiques Selected Indonesian Restaurants Fine Eastern Restaurants Euro-Toques Fryslân Culinair. Gastvrijheidsgilde Koksgilde Nederlandse Vegetariërsbond Wijntraining online Kokswereld Eropuit in eigen land. Almere Amersfoort Apeldoorn Amsterdam Breda Enschede Delft. Eindhoven Hilversum Leiden Nijmegen Rotterdam Tilburg Valkenburg. Adverteren Restaurantvermelding Sitemap Disclaimer Privacy verklaring Recensieregelement. Copyright 2005 2017 Een restaurant zoeken op Restaurantgids.nl is eenvoudig maar doeltreffend zoeken naar restaurants in Nederland. Lekker uit eten begint daarom altijd op Restaurantgids.nl.
Moro Groningen Homepage 050 3603666.
Ook dit jaar kunnen onze gasten weer heerlijk genieten van het eten in de restaurants van de Via Vec. VIA VECCHIA AGENDA. 11-11 Salsa Friday Hemingway's.' 11-11 Live dinermuziek in Hemingway's.' 12-11 Cuban Cocktail Night. 11-11 Salsa Friday Hemingway's.' 11-11 Live dinermuziek in Hemingway's.' 12-11 Cuban Cocktail Night. 11-11 Salsa Friday Hemingway's.' 11-11 Live dinermuziek in Hemingway's.' 12-11 Cuban Cocktail Night. DEEL DEZE PAGINA. DEEL DEZE PAGINA. DEEL DEZE PAGINA. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 1400: uur. Onze keuken is geopend vanaf 1700: uur tot en met 2200: uur. Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen via onze Facebook pagina. Paviljoen Kaap Hoorn. KOM EENS LANGS. Gedempte Kattendiep 21. 9711 PL Groningen.

Contacteer ons